zwarte_letters.png

INTERIEURONTWERPER //

EEN VERRASSEND INTERIEURONTWERP OP MAAT EN NAAR UW WENSEN

Elke Speck INTERIEUR ONTWERP

‘’EEN GOEDE INTERIEUR BASIS IS HET HALVE WERK,

 

DENK HIERBIJ AAN KWALITATIEVE BASIS MATERIALEN DIE HET UITGANGSPUNT VORMEN VOOR HET ONTWERP

 

VERLICHTING IS OOK EEN ESSENTIEEL 

ONDERDEEL VAN HET INTERIEURONTWERP’’

OVER:

De passie en ambitie voor het interieurontwerp vertaald Elke Speck in haar ontwerpen. Door de vele aanvragen voor interieuradviezen besloot ze om in januari van 2017,  naast haar studie Interior Design en Styling aan de Jan des Bouvrie, te Deventer het interieurbureau Elke Speck interieurontwerp te starten. In mei 2017 studeerde ze af als interieurontwerper.

 

Na deze studie besloot ze om zich verder te verdiepen in de wereld van interieurarchitectuur. Dit door de masteropleiding interieurarchitectuur aan de KU Leuven, in Gent (BE) te volgen. Deze bracht haar de nodige bouwkundige en architecturale kennis.

 

Ondertussen bestaat Elke Speck interieurontwerp 3 jaar. Wat ooit begon als een bijbaantje naast haar studie is inmiddels een fulltime job geworden. Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van interieurs en architectuur. Eengegeven dat in haar ogen absoluut aan elkaar verbonden zijn. Architectuur heeft zijn eigen invloed op het interieur en andersom is dat ook zo. Een geven dat men als interieurontwerper kan beïnvloeden. 

"Als interieurontwerper kom ik dagelijks in aanmerking met sjieke (karakteristieke) gebouwen hierin zie ik de uitdaging om de waardevolle elementen te waarderen of uit te lichten en tegelijkertijd nieuwe elementen eraan toe te voegen.

 

Het gebruik van kleuren, verschillende materialen/texturen is een gegeven dat mij integreert en fascineert. In het ultieme interieur er over de kleinste details is nagedacht, daarbij hoort natuurlijk ook een verlichtingsplan op maat!"

SAMENWERKING

Elke Speck interieurontwerp werkt samen met verschillende vakmensen. Onder het motto: "Samen kunnen we meer dan alleen" en "Iedere partij heeft zijn eigen expertise". Zoals architecten, bouwkundige, adviseurs omtrent constructie, energie, isolatie, akoestiek en verlichting. Maar ook interieurbouwers en andere uitvoerders. 

Een voorbeeld van een zo een samenwerking is met DEDRIE Architecten, te Schimmert. Ik vul de richting van  interieurarchitectuur aan en anders om worden samen architecturale en bouwkundige vraagstukken bekeken. Hierdoor kunnen projecten van ontwerp tot en met de invoering en oplevering begeleid worden. 

Elke Speck interieur ontwerp is aangesloten bij: 

Nieuws-bni-logo.jpg

pUBLICATIES EN LINKS

Nieuws-bni-logo.jpg
unnamed-4.jpg