top of page
COUMANS-13.jpg

2019-2020

Beek

Gerealiseerd

COUMANS-20.jpg
COUMANS-8.jpg

Coumans Installaties

Een professioneel en toegankelijk interieur, dat past bij het merk en de bedrijfsfilosofie.

Totaalverbouwing:

interieurarchitectuur

maatwerk interieurontwerp

verlichtingsontwerp

uitvoeringsbegeleiding

Een geheel nieuw bedrijfspand voor Coumans Installaties te Beek, zorgt ervoor dat het bedrijf klaar is voor de toekomst. Hierin is ook een nieuwe bedrijfsruimte voor personeel en andere bedrijfsactiviteiten in onder gebracht. De ruimte dient als een ontmoetingsplek voor het personeel en de uitgifte van orderbonnen. Via een automatische glazen deur is de bedrijfsruimte direct verbonden met het magazijn.

Een flexibele inrichting biedt de mogelijk een tot grotere capaciteit voor het organiseren van cursussen, presentaties of bedrijfsfeesten. 

 

Door het gebruik van underlayment plaatmateriaal ontstaat er een ‘industriële look’. De ruimte moet een representatieve uitstraling hebben en praktisch functioneren.  Het uderlayment plaatmateriaal is gebruikt als wand en plafondbekleding.

Een vereiste was een onderhoudsvriendelijke vloer, waarbij witte voetstappen van medewerkers uit de bouw niet zichtbaar zouden zijn. De verschillende kleurtonen in de tegels zorgen ervoor dat het een dynamische en speelse strakke vloer is geworden. 

 

De zwarte spanningsrailverlichting zorgt voor het ideale licht boven de verschillende werk- en zitplekken. Tevens draagt het ook bij aan de stoere details van de ruimte. De tafels zijn op maat gemaakt. In de gekleurde stoelen komen de bedrijfskleuren terug. 

COUMANS-21.jpg
COUMANS-17.jpg
bottom of page