COUMANS INSTALLATIES BV

EEN NIEUW BEDRIJFSPAND //

INTERIEURONTWERP VOOR DE BEDRIJFSRUIMTE 

ONTWERP & REALISATIE:

INTERIEURONTWERP VOOR EEN MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE

STATUS: 

GEREALISEERD

JAAR & PLAATS: 

2018

BEEK

PROJECT:

Een geheel nieuw bedrijfspand voor Coumans Installaties te Beek, zorgt ervoor dat het bedrijf klaar is voor de toekomst. Hierin is ook een nieuwe bedrijfsruimte voor personeel en andere bedrijfsactiviteiten in onder gebracht. De ruimte dient als een ontmoetingsplek voor het personeel en de uitgifte van orderbonnen. Via een automatische glazen deur is de bedrijfsruimte direct verbonden met het magazijn. Een flexibele inrichting biedt de mogelijk een tot grotere capaciteit voor het organiseren van cursussen, presentaties of bedrijfsfeesten. 

 

Door het gebruik van underlayment plaatmateriaal ontstaat er een ‘industriële look’. De ruimte moet een representatieve uitstraling hebben en praktisch functioneren.  Het uderlayment plaatmateriaal is gebruikt als wand en plafondbekleding. De MOSA-tegelvloer is zorgvuldig uitgezocht met belangrijke eigenschappen zoals een antislip laag. Een vereiste was een onderhoudsvriendelijke vloer, waarbij witte voetstappen van medewerkers uit de bouw niet zichtbaar zouden zijn. De verschillende kleurtonen in de tegels zorgen ervoor dat het een dynamische en speelse strakke vloer is geworden. 

 

De zwarte spanningsrailverlichting zorgt voor het ideale licht boven de verschillende werk- en zitplekken. Tevens draagt het ook bij aan de stoere details van de ruimte. 

 

Het grijze meubilair wilde de opdrachtgever graag hergebruiken. De tafels zijn nieuw ontworpen en op maat gemaakt. De afwerking hiervan is met een leisteenlook fineer van Arpa. In de gekleurde stoelen komen de bedrijfskleuren terug.