top of page
_AU_9099-bewerkt_www.lauraknipsael.com._.jpg

Hi, ik ben Elke Speck.

‘Wanneer architectuur, interieur en eigenzinnigheid samen komen ontstaan er comfortabele, stijlvolle en tijdloze ruimtes waarin mijn opdrachtgevers zich gelukkig en op het gemak voelen.’Waarbij de details in de verlichting, materialen en texturen de boventoon voeren.

www.guyhouben.com_ELKE_fullres-119.jpg

De kennis die ik van beide opleidingen (Jan des Bouvrie Academy, te Deventer en de Master interieurarchitectuur - KU Leuven, te Gent) heb meegekregen zijn in mijn ogen onlosmakelijk aan elkaar verbonden.  De opleidingen zorgde voor een specifieke verdieping op het gebied van bouwkundige kennis en architecturale interieur principes.

De combinatie van beide zorgt er daarom voor dat mijn projecten zowel bouwkundig, functioneel als creatief zijn. Daarmee sla ik een brug tussen de fundering en het uiterlijk en is een passend geheel altijd mijn einddoel. 

Mijn visie komt pas echt tot leven wanneer ik waardevolle bestaande elementen kan uitlichten, nieuwe elementen kan toevoegen en cohesie tussen het originele en gecreëerde (weet te vatten) samenkomen in het ontwerp. Daarin zijn ruimtelijke beleving, materiaalkeuzes en verlichting essentieel en hetgeen dat mij inspireert en fascineert. Afwijken van de ‘standaard en trendy’ interieurelementen passen bij mijn stijl. Ik creëer liever een ontwerp op maat naar jullie wensen, iets anders en unieks.   

 

Van ontwerp tot eindresultaat, het proces maak ik ten alle tijden samen met mijn klanten door. Alvorens ik een voorstel doe hebben we een kennismakingsafspraak op locatie, waarin we de wensen en mogelijkheden bespreken, daarnaast zal dit gesprek gebruikt worden om samen te brainstormen en inspiratie uit te wisselen. Vervolgens worden de eerste schetsontwerp voorstellen gecreëerd waarin jullie wensen meegenomen en gevisualiseerd worden. Hierdoor ontstaat er tot in de puntjes doordacht ontwerp, dat klaar is voor de uitvoering en realisatie. Mijn ultieme doel is een interieur te maken dat sfeervol, inspirerend, praktisch en tijdloos is.

 

--

 

 

Ik denk graag met jullie mee over de mogelijkheden en nodig je uit om contact op te nemen door een bericht achter te laten via de [contact pagina].

Beroepsvereniging Nederlandse interieurarchitecten 

Elke Speck interieurontwerpstudio is aangesloten bij de BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten).

Lees HIER meer over de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten

 

Waarom een ontwerper van de BNI?
 

  • Deskundigheid

  • Degelijke contracten

  • Ruime ervaring

  • Duidelijke afspraken

  • Erkende opleiding

bottom of page