top of page

Verbouwing woonhuis: meer daglicht, tuincontact en eenheid door maatwerk en materialisatie. 

www.guyhouben.com_elkespeck_fullres-69.jpg
www.guyhouben.com_elkespeck_fullres-55.jpg

2020 - 2022

Totaalverbouwing / Renovatie / Modernisering + maatwerk keukenontwerp

Eijsden

Gerealiseerd

"Jij als interieurontwerper hebt veel beter zicht op het geheel en wat wel of niet mogelijk is."

We kwamen bij Elke terecht omdat ons huis aan vernieuwing toe was en we dit goed wilden aanpakken. We zochten hulp in het ontwerp van de badkamer en keuken/ de begane grond. Omdat wij daar zelf niet zo heel creatief in zijn en de tijd er niet voor hebben om vanalles uit te denken. Daarnaast merkten we dat we zelf in hetzelfde stramien bleven denken. Jij als interieurontwerper hebt veel beter zicht op het geheel en wat wel of niet mogelijk is. 

Het resultaat is dat we uiteindelijk de ruimte zo hebben ingedeeld waardoor het toch ruimtelijk is gebleven maar ook praktisch. De open haard wilden we al heel lang en deze is ook echt op een mooie plek gekomen zonder dat de ruimte kleiner oogt. De hulp van Elke heeft ervoor gezorgd dat we de andere blik kregen die je zelf als bewoner niet hebt en de mogelijkheden geheel onderzochten.  Ook de kleurencombinaties hadden we zelf niet zo durven maken.

Wij zouden jou aan iedereen aanraden, met name diegene die gaan verbouwen en zelf zoekende zijn en niet precies weten wat wel en niet kan.  Daarnaast is het de "andere creatieve blik" die het totaalplaatje voor ogen houdt waardoor het geheel in totaliteit past.

Pakket 3: Totaal pakket: ontwerp - verlichting - maatwerk 
Jenny en Roland - Eijsden
bottom of page