top of page
www.guyhouben.com_elkespeck_mindergeel-14.jpg

2020-2021

Gerealiseerd

www.guyhouben.com_elkespeck_mindergeel-12.jpg
www.guyhouben.com_elkespeck_mindergeel-34.jpg

Residence 1903

Totaalverbouwing:

interieurarchitectuur

maatwerk interieurontwerp

verlichtingsontwerp

Tijdloos maatwerk in een
warme Scandinavische stijl.

Tijdens de het ontwerp is er gekozen om gehele begane grond open en luchtig te maken. het nieuwe concept was: één grote open ruimte waar men in leeft. Deze ruimte is voorzien van een moderne sfeervolle leefkeuken, eetkamertafel en een zitgedeelte met uitzicht op beide tuinen.

 

De maatwerk keuken bevat een mooi groot kookeiland, met barkrukken, een kastenwand voor de apparatuur en een sfeervolle open coffee corner. In de open delen is verlichting toegevoegd als sfeervol element, het accentueert de materiaal kleur of de textuur. Dit is een sfeerverlichting die men in de avond situatie altijd aan zal hebben.

Een natuurlijke afscheiding tussen kookeiland en woonkamer, wordt gecreëerd door een op maat gemaakte lattenwand van licht eiken fineer. Ze werken als lamellen. Vanuit elk standpunt kijkt men er anders doorheen. De ene keer gesloten de andere keer is het open. 

 

De kastenwand is uitgevoerd in een matte hpl vanabetlaminati_nl ,in een warme moderne kleur. Bewust een andere kleur dan zwart. De eiken accenten in de vorm van een greeplijst onderbreken het geheel en maken het speels. Het keukenblad is van marmer en omgezet naar de zijkanten van het eiland. Dit is zorgvuldig bij de vloer uitgezocht.

www.guyhouben.com_elkespeck_mindergeel-30.jpg
www.guyhouben.com_elkespeck_mindergeel-1.jpg
Scherm­afbeelding 2024-01-03 om 22.47.54.png
bottom of page