top of page
2126_kerkrade renders bewerkt-9.jpg

2021

In uitvoering

2126_kerkrade renders bewerkt-12.jpg
2126_kerkrade renders bewerkt-23.jpg

Villa 2126

Het resultaat van een grote verbouwing: Een high end interieur dat eenheid, sfeer en luxe uitstraalt. 

Totaalverbouwing:

interieurontwerp

verlichtingsontwerp

Maatwerk interieur

Uitvoeringsbegeleiding

IMG_3385.jpg

Bij Villa Kerkrade begonnen we met een blanco canvas en werkten we nauw samen met onze opdrachtgevers om hun droomwensen te vervullen. Het doel was een ruimte te creëren die niet alleen luxueus en verfijnd was, maar ook volledig afgestemd op de levensstijl en behoeften van de bewoners.

Elke kamer in Villa Kerkrade is doordrenkt met een gevoel van tijdloze elegantie en warmte. Van de weelderige woonkamer met zijn prachtige accenten tot de serene slaapkamers die een oase van rust belichamen, elk detail is zorgvuldig overwogen.

Wat Villa Kerkrade echt onderscheidt, is de naadloze integratie van maatwerkmeubilair en slimme opslagoplossingen. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om niet alleen de ruimte te verfraaien, maar ook om functionaliteit te bieden die de levensstijl van de bewoners verbetert. Verfijnde details zoals de verlichting maken het verschil. 

Villa Kerkrade is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen ons getalenteerde team en de opdrachtgevers. Het is een plek geworden waar functionaliteit en esthetiek samenkomen in perfecte harmonie.

2126_kerkrade renders bewerkt-11.jpg
Enscape_2023-12-12-10-12-32.png
bottom of page