WOONHUIS RM

INTERIEURONTWERP //

HERINRICHTING BEGANE GROND 

ONTWERP 

INTERIEURONTWERP VOOR DE BEGANE GROND

STATUS: 

IN UITVOERING

JAAR & PLAATS: 

2019- HEDEN

MARGRATEN

PROJECT:

Kleine ruimtes, groter laten aanvoelen en toch geborgenheid creëren door middel van nieuwe texturen en materialen. Dat is het uitgangspunt geweest voor dit ontwerp. 

Door de achtergevel opnieuw in te delen met een grote pui met openslaande deuren kan overdag het ruimtelijke gevoel gewaarborgd worden en zal het contact met de tuin/terras geoptimaliseerd worden. 

Grote gebaren zijn toegepast zoals een lang maatwerkmeubel dat voor orde en rust zorgt. De houten lattenwand maakt een subtiele afscheiding tussen de keuken en woonkamer. 

 

Daarnaast is het verlichtingsontwerp belangrijk geworden voor de ruimtelijke sfeer te behouden in de avond. Om dit inzichtelijk te krijgen is er gewerkt met een render -programma dat de verschillende situaties tussen overdag en s'avonds visueel weergeeft.