top of page

Hi,  Nice to meet you!
I'm Elke Speck.

Mijn stijl is modern, tijdloos, warm & functioneel.

Straalt luxe uit door eenvoud en bijzondere details, materialen en verlichting. 

Al vanaf kinds af ben ik gefascineerd door mooie interieurs en heb ik een passie voor binnenruimtes ontwikkeld. Nog steeds vind ik het écht iets magisch om je eigen binnenruimte te creëren en vorm te geven. Ik volgde specifieke opleidingen aan de Jan des Bouvrie Academy en de Master interieurarchitectuur aan de KU Leuven (Gent), die me voorzagen van de nodige bouwkundige en architecturale kennis. Tijdens mijn studie begon ik met ondernemen. Momenteel werk ik fulltime aan mijn eigen ondernemersdroom, waarbij ik opdrachtgevers help om te veranderen, te verbeteren en te optimaliseren. 

Zowel zakelijke als particuliere projecten pak ik aan. Voor beide is het hebben van een doordacht interieurontwerp een absolute meerwaarde. 

Ik laat je ruimtes op een andere manier beleven en zien. De laatste jaren heb ik een geheel eigen visie ontwikkeld voor interieurs.  Wat het moet zijn in mijn ogen en hoe ik dit wil uitdragen naar de buitenwereld.

 

Ongeveer 95% van ons leven speelt zich af in binnenruimtes, die vaak saai, wit en ongezellig en niet functioneel zijn. Daarom vind ik het van groot belang dat we deze leef- en werkruimtes mooier, beter, comfortabeler, kwalitatiever en inspirerend maken. 

Mijn visie komt pas echt tot leven wanneer ik de vrijheid krijg om waardevolle bestaande elementen te benadrukken en nieuwe elementen toe te voegen. Hierdoor kan er een grote impact worden gemaakt op de nieuwe ruimte.

www.guyhouben.com_elkespeck16.jpg

interieurarchitect

Elke keer weer het 'onmogelijke' 
denkbaar en tot een succes te maken,
dat is het allerleukste van mijn vak. 

 

In mijn ontwerpen leg ik de nadruk op ruimtelijke indelingen, de relatie tussen binnen en buiten, materialisatie, maatwerk en verlichting.  

Altijd ben ik opzoek naar vernieuwing, verbetering en nieuwe (ruimtelijke) mogelijkheden. Het onmogelijke denkbaar maken, om er uiteindelijk een succes van te maken.

Ik hou van iets dat bijzonder, anders, apart, uniek, verrassend; kortom niét-standaard is.

Mijn interieurs zijn grensverleggend, kwaliteitsverhogend en positief verrassend, met als doel al onze binnenruimtes mooier, beter en betekenisvoller te maken.

Met mijn stapsgewijze aanpak, gericht op het maken van keuzes, visualiseren, coördineren en uitvoeren, ontstaat er een interieur dat praktisch, functioneel en mooi is. An interior beyond expectations

bottom of page