top of page

The road to 
perfection.

Voor iedereen die van design houdt en streeft naar kwaliteit, die het 'wow-effect' zoekt, zijn wensen kent maar zelf niet concreet kan maken.

Verbouwen 

Nieuwbouw

Zakelijke projecten 

RENOVEREN EN UPGRADEN

VAN NIETS NAAR IETS

Van renovatie tot herbestemming.

Het ontdekken van de mogelijkheden

staat centraal. Je nieuwe of vertrouwde

omgeving moderniseren,

vernieuwen en upgraden. Een

nieuwe standaard neerzetten in de bestaande context. Hoe eerder betrokken, hoe meer we kunnen aanpakken, hoe groter de impact is. Waardoor we samen jou droominterieur ontwerpen en realiseren. Een interieur dat eenheid en een geheel uitstraalt.

Zeker bij nieuwbouw is het van cruciaal belang om het interieur vanaf het allereerste moment in het ontwerpproces te integreren, dit biedt een unieke kans. Hierdoor kan het interieur naadloos opgaan in het grotere geheel. Het ontwerp is functioneel, esthetisch verantwoord en

er ontstaat een totaalplan voor de gehele bouw. Het interieur straalt eenheid uit in alles; de indelingen, kleuren, materialen, verlichting, maatwerk en los meubilair. 

 

FUNCTIONEREN & IMPONEREN

Zakelijke interieurprojecten overstijgen simpelweg het kiezen van meubels en kleuren. Het is meer dan dat; namelijk een interieur dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en merkwaarden. Samen creëren van een inspirerende omgeving waarbij er slim gebruik wordt gemaakt van de ruimte, maar er ook een transformatie plaats vind tot innovatieve (werk)plekken.

Een interieur dat functioneel als een omgeving is waar mensen tot bloei komen. 

www.guyhouben_edited.jpg

Totaalprojecten van ontwerp tot en met de uitvoering.

VAN ONTWERP NAAR UITVOERING. MIJN AANPAK IS GERICHT OP STAP VOOR STAP KEUZES MAKEN, VISUALISEREN, COÖRDINEREN EN UITVOEREN. 

ZO ONTSTAAT ER EEN INTERIEUR DAT PRAKTISCH, FUNCTIONEEL EN NIÉT- STANDAARD IS.

www.guyhouben.com_ELKE_fullres-121.jpg

Een doordacht plan is het halve werk. Het bespaart uiteindelijk tijd, energie en geld. Door zorgvuldig na te denken over indelingen, functionaliteit, materialisatie, verlichting en elektrapunten ontstaat er een concreet plan, waardoor problemen worden voorkomen vóór de start van de uitvoering. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek worden jullie wensen geïnventariseerd en de ruimte geanalyseerd, met beoordeling van een mogelijke 'match', gevolgd door een vrijblijvende offerte.

 

Mijn aanpak richt zich op het maken van stapsgewijze keuzes, visualisatie, coördinatie en uitvoering. Ik heb bewezen formules en diverse pakketten ontwikkeld, van basisontwerpen tot volledige uitwerking en begeleiding. De start is altijd met het Fundament, dat dient als basis voor alle ontwerpen. Vervolgens kan naar wens worden uitgebreid met andere pakketten, waarin verlichting, maatwerk en details worden uitgewerkt en uiteindelijk besproken met de uitvoerende partij om het ontwerp te realiseren.

PAKKET 01

Foundation

Dé basis die je nodig hebt om stapje voor stapje tot het interieur te komen. Aan het einde van dit pakket, kun je concreet aan de slag met plattegronden en 3D beelden. In dit pakket wordt de basis gelegd voor alle interieurs en hun vervolgstappen. 

PAKKET 02

Spot on

De naam verklapt het al, lichten aan! In dit pakket gaan we samen verder, de basis is er. Tijd om de mogelijkheden van verlichting te verkennen en visualiseren. Verlichtingsvoorstellen te maken, de elektra punten en de schakelschema’s te bepalen. 

PAKKET 03

Bespoke

Samen werken we in deze fase de maatwerk elementen uit. Dé manier om een uniek meubelstuk of ruimte uit te tekenen, detailleren en finetunen.

Met deze tekeningen kunnen offertes worden aangevraagd. Ze zijn een tool om verder te komen in de uitvoering.

PAKKET 04

Beyond

Dit pakket gaat verder dan alleen het ontwerp. Het is een totaalproject, compleet, waarbij ik ondersteun in de voorbereiding en uitvoering. Ik overleg met derden partijen die de uitvoering verzorgen.  Samen gaan we voor het beste resultaat in een ontzorgd proces. 

Are you curious for more details?

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie over de stappen en mijn werkwijze

Wil je meer weten en ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen?

Je leest het hier

VK totaalproject-20.jpg
www.guyhouben.com_ELKE_fullres-109.jpg
bottom of page