top of page

Totaalproject verbouwing met één beeldbepalend walnoot kastelement.

www.guyhouben.com_elkespeck_fullres-14.jpg
www.guyhouben.com_elkespeck_fullres-7.jpg

2020 - 2022

Totaalproject van ontwerp tot uitvoering

Cadier en Keer

Gerealiseerd

"Zij liet ons verder denken dan de 'standaard."
 
Wij hebben Elke Speck interieurontwerpstudio gevraagd een ontwerp te maken voor onze keuken, in aansluiting met de rest van de beneden verdieping. Elke is eerst komen kijken en stelde vragen over hetgeen wij graag met de ruimte willen wat betreft gebruik. Bijvoorbeeld of wij veel aan tafel zitten, of juist op de bank. Of wij graag (samen) koken. Dat was de basis voor een mooi ontwerp waarin wij ons ook helemaal thuis kunnen voelen.
Elke heeft enkele ontwerpen gemaakt voor de beneden verdieping, variërend van kleine aanpassingen tot een rigoureuze verbouwing. De presentatie van de ontwerpen, samen met een kleurenpalet en voorbeelden van materialen was professioneel en toch niet dwingend of ongemakkelijk.
De ontwerpen is zij aan blijven passen en kwam weer tot een heel nieuw ontwerp, waar wij ons helemaal in konden vinden. Wij hebben vervolgens zelf een interieurbouwer de opdracht verleend voor het realiseren van de keuken. Elke bleef wel waar gevraagd advies geven en heeft overlegd met de interieurbouwer om details verder uit te werken waarbij zij veel aandacht blijft geven aan de details. Voor realisatie van haar lichtontwerp heeft zij ook de contacten gelegd met lichtleveranciers, waardoor wij helemaal ontlast waren of wij wel de juiste verlichting zouden kopen. Hetgeen geresulteerd heeft in een prachtige keuken, lichtontwerp en kleuradvies.
 
Elke heeft ons geholpen met een mooi ontwerp voor de keuken, als echt pronkstuk in onze woning. De verlichting en kleuradvies maken het helemaal af.
Pakket 4: Totaal pakket ontwerp : ontwerp - verlichting - maatwerk - uitvoering
Simone en Mathijs - Cadier en Keer
bottom of page